Dag 3664 – Pearl Jam – Dirty Frank

Sinds een maand of twee heb ik een collega genaamd Frank. Hij is de tweede Frank al dus hij verdiend een bijnaam, ter onderscheid. Zo hebben we twee Robben, ouwe Rob en Rob, maar de tweede werkt er al langer dan de eerste. Kwestie van leeftijd in dit geval.

Ook was er even een tweede Ronald, die al snel nadat hij bij ons kwam werken omgedoopt werd tot Coronald toen hij twee weken na de eerste corona besmettingen in Nederland een paar weken thuis zat omdat hij het ook zou hebben. Testen kon toen nog niet, dus wie maakt je wat? Hij had wel vaker wat en zijn tijdelijke contract werd dan ook niet omgezet naar onbepaalde tijd.

En nu dus Frank. Een vlezig mannetje met een enorme voedselrestjesbaard die zelf al roept dat hij liever lui dan moe is. Die het tosti-ijzer achterlaat als kaasfonduepan. En dan ben je al snel vieze Frank.

Dirty Frank is de b-kant van Even Flow, geschreven toen Pearl Jam het voorprogramma van de Red Hot Chili Peppers verzorgde en misschien daarom wel het meest funky Pearl Jam nummer.

YouTube: Dirty Frank, audioclip

3 reacties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.