Dag 2353 – Sammy Hagar – Privacy

Gek word ik van die nieuwe privacy wet, het ene na het andere bedrijf mailt dat ze hun privacybeleid hebben aangepast en dat ik hun privacyverklaring moet accepteren om hun product nog te kunnen blijven gebruiken. Dus ongelezen maar weer op accepteren gedrukt, want wie leest die lappen tekst? En wie weet wat de verschillen zijn met de vorige lap tekst die je geaccepteerd hebt? Bovendien: heb je een keuze? “Als u niet accepteert kan u geen gebruik meer maken van onze dienst” En ik wil toch gebruik blijven maken van Instagram, Whatsapp, Gmail, of simpelweg mijn laptop. Die draait op Windows waarbij een Microsoftaccount verplicht is. De enige manier van meer privacy is zo veel mogelijk je aantal accounts te beperken.

YouTube: Privacy, originele opname met hoes

Advertenties

3 gedachtes over “Dag 2353 – Sammy Hagar – Privacy

  1. Windows kun je ook draaien met een lokaal account. Dat scheelt al een hele hoop in wat ze meekrijgen. Dan de privacy-instellingen op vier of vijf plekken doorploegen en Microsoft en andere partijen weten toch een stuk minder van je.

    1. Doe ik ook zoveel mogelijk, maar het blijft een gedoe. Recent al een hoop so called social media er uit gegooid, het enige dat die dingen doen is een marketing profiel van je samenstellen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.